JawikNor

About

Släktforskning: Databasen är baserad på GRAMPS programvara och TNG, THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING där registreringen sker.

Du har som sagt inte tillgång att registrera dig i denna. Endast handläggaren registrerar om vi håller inte med dig om något annat. Och det är så vi undviker att fel uppstår. Flera års erfarenhet av släktforskning har visat oss att användning av kommersiella databaser leder till fel. Ibland kan information från dessa komma till nytta, om informationen avser offentliga källor. Att kopiera mellan privata webbplatser kan orsaka fel som t.ex sprider sig som en sanning och där källan till informationen saknas.

För att du ska få bästa möjliga nytta av vår databas är din mobiltelefon inte tillräckligt bra. Du får bäst resultat via en större datorskärm, såsom en TV / datorskärm med internetuppkoppling.

THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING

TNG är ett kraftfullt sätt att hantera och visa ditt släktträd på din egen webbplats, utan hundratals HTML-sidorna får du med andra program. Allt du behöver är en webbplats, dina data och TNG!

Webbplats

Bluefish

Bluefish är en kraftfull redigerare riktad till programmerare och webbutvecklare, med många alternativ skriva webbsidor, skript och programmeringskod. Bluefish stöder många programmerings- och märkningsspråk. Se Funktioner för en omfattande översikt, ta en titt på skärmdumparna eller ladda ner den direkt. Bluefish är ett utvecklingsprojekt med öppen källkod, släppt under GNU GPL-licensen.
Bluefish är en multiplattformsapplikation som körs på de flesta stationära operativsystem, inklusive Linux, FreeBSD, MacOS-X, Windows, OpenBSD och Solaris.

Nettsted

Topola

Topola Genealogy är en släktträdsvisare som låter dig bläddra i ditt släktträds struktur. Om du har egna Gedcom-filer på din "dator" kan du använda Topola för att visa dessa. När du öppnar Topola använder du "Öppna fil" uppe till vänster, vilket i sin tur öppnar länken till den finns på din lokala dator, där du har sparat Gedcom.ged-filerna. I samma meny får du flera alternativ för att använda Topola- och Gedcom.ged-filer.

Nettsted

Gramps

Gramps är ett mjukvarupaket designat för släktforskning. Även om Gramps kan likna andra Släktforskningsprogram ger Gramps några unika och kraftfulla funktioner.

Gramps görs av släktforskare för släktforskare, organiserade i Gramps-projektet. Gramps är ett program som är baserad på öppen källkod, vilket innebär att du är fri att kopiera den och distribuera den till vem som helst. Den skapas och underhålls av en världsomspännande grupp volontärer som syftar till att göra Gramps kraftfull samtidigt som den är lätt att använda.

Nettsted

Cyndi's List

En omfattande, kategorisert och kryssreferert lista över lenker som peker dig till slektsforskningsnätplatser på nätet.

Cy's List har vært et starkt nettsted för slektsforskning i mer än 25 år. Cyndi's List är gratis för alla att använda, och det är ment att vara ditt första början när du forsker på nätet.

Nettsted