JawikNor

About

Genealogi: Databasen er basert på GRAMPS programvare og TNG, THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING hvor registrering finner sted.

Som nevnt har du ikke tilgang til å registrere i denne. Kun administrator foretar registrering dersom vi ikke avtaler noe annet med deg. Og slik unngår vi at feil oppstår. Erfaringen over flere år med genealogi har vist oss at bruk av komersielle databaser medfører feil. Noen ganger kan info fra disse komme godt med, dersom infoen henviser til offentlige kilder. Kopiering mellom private nettsider kan medføre feil som forplanter seg som en sannhet og hvor kilden til infoen uteblir.

For at du skal få best utbytte fra vår database er mobiltelefonen din ikke godt nok. Best resultat får du via en større data skjerm, som for eksempel en TV / dataskjerm med internett tilgang.

THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING

TNG er en kraftig måte å administrere og vise slektstreet ditt på din egen nettside, uten de hundrevis av HTML-sidene du får med andre programmer. Alt du trenger er et nettsted, dine data og TNG!

Nettsted

Bluefish

Bluefish er en kraftig redaktør rettet mot programmerere og webutviklere, med mange alternativer skrive nettsider, skript og programmeringskode. Bluefish støtter mange programmerings- og markeringsspråk. Se funksjoner for en omfattende oversikt, ta en titt på skjermbildene, eller last det ned med en gang. Bluefish er et åpen kildekode-utviklingsprosjekt, utgitt under GNU GPL-lisensen.
Bluefish er en multiplattformapplikasjon som kjører på de fleste stasjonære operativsystemer, inkludert Linux, FreeBSD, MacOS-X, Windows, OpenBSD og Solaris.

Nettsted

Topola

Topola Genealogy er en slektstrevisning som lar deg bla gjennom strukturen til slektstreet. Har du egne Gedcom filer på din "datamaskin" kan du bruke Topola til å vise disse. Når du åpner Topola bruker du "Open file" oppe til venstre som igjen vil åpne lenken til det stede på din lokale datamaskin, hvor du har lagret Gedcom.ged filene. I samme meny får du flere alternativer for bruk av Topola og Gedcom.ged filer.

Nettsted

Gramps

Gramps er en programvarepakke designet for slektsforskning. Selv om Gramps kan være lik andre Slektsforsknings programmer gir Gramps noen unike og kraftige muligheter.

Gramps er laget av slektsforskere for slektsforskere, organisert i Gramps-prosjektet. Gramps er et program som er basert på åpen kildekode, noe som betyr at du står fritt til å kopiere den og distribuere den til hvem som helst. Den er skapt og vedlikeholdt av en verdensomspennende gruppe frivillige som har som mål å gjøre Gramps kraftig samtidig som den er enkel å bruke.

Nettsted

Cyndi's List

En omfattende, kategorisert og kryssreferert liste over lenker som peker deg til slektsforskningsnettsteder på nettet.

Cyndi's List har vært et pålitelig nettsted for slektsforskning i mer enn 25 år. Cyndi's List er gratis for alle å bruke, og det er ment å være ditt utgangspunkt når du forsker på nettet.

Website