JawikNor

NOIN

Sukututkimus: Tietokanta perustuu GRAMPS-ohjelmistoon ja TNG:hen, THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING jossa rekisteröinti tapahtuu.

Kuten mainittiin, sinulla ei ole pääsyä rekisteröitymiseen tähän. Vain ylläpitäjä rekisteröi, jos me en ole muuta samaa mieltä kanssasi. Ja näin vältymme virheiltä. Usean vuoden kokemus sukututkimuksesta on osoittanut meille, että kaupallisten tietokantojen käyttö johtaa virheisiin. Joskus näistä tiedoista voi olla hyötyä, jos tiedot viittaavat julkisiin lähteisiin. Yksityisten verkkosivustojen välillä kopioiminen voi aiheuttaa virheitä, kuten levittää itseään totuutena ja mistä tiedon lähde puuttuu.

Jotta saisit parhaan hyödyn tietokannastamme, matkapuhelimesi ei ole tarpeeksi hyvä. Saat parhaat tulokset kautta suurempi tietokoneen näyttö, kuten TV / tietokonenäyttö internetyhteydellä.

THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING

TNG on tehokas tapa hallita ja näyttää sukupuusi omalla verkkosivustollasi ilman satoja HTML-sivut, jotka saat muilla ohjelmilla. Tarvitset vain verkkosivuston, tietosi ja TNG:n!

Verkkosivusto

Bluefish

Bluefish on tehokas ohjelmoijille ja web-kehittäjille suunnattu editori, jossa on monia vaihtoehtoja kirjoittaa web-sivuja, skriptejä ja ohjelmointikoodia. Bluefish tukee monia ohjelmointi- ja merkintäkieliä. Katso Ominaisuudet kattavan yleiskatsauksen saamiseksi, katso kuvakaappauksia tai lataa se heti. Bluefish on avoimen lähdekoodin kehitysprojekti, joka on julkaistu GNU GPL -lisenssillä.
Bluefish on monikäyttöinen sovellus, joka toimii useimmissa työpöytäkäyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Linux, FreeBSD, MacOS-X, Windows, OpenBSD ja Solaris.

Verkkosivusto

Topola

Topola Genealogy on sukupuun katseluohjelma, jonka avulla voit selata sukupuusi rakennetta. Jos sinulla on omat Gedcom-tiedostot "tietokoneellasi", voit näyttää ne Topolalla. Kun avaat Topolan, käytä "Avaa tiedosto" vasemmassa yläkulmassa, joka puolestaan ​​avaa linkin siihen läsnä paikallisella tietokoneellasi, jonne olet tallentanut Gedcom.ged-tiedostot. Samassa valikossa saat useita vaihtoehtoja Topola- ja Gedcom.ged-tiedostojen käyttämiseen.

Verkkosivusto

Gramps

Gramps on sukututkimukseen suunniteltu ohjelmistopaketti. Vaikka Gramps voi olla samanlainen kuin muut Sukututkimusohjelmat tarjoavat Grampsille ainutlaatuisia ja tehokkaita ominaisuuksia.

Grampsin tekevät sukututkijat sukututkijoille, jotka on järjestetty Gramps-projektissa. Gramps on ohjelma joka perustuu avoimeen lähdekoodiin, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti kopioida sen ja jakaa sen kenelle tahansa. Sen on luonut ja ylläpitää maailmanlaajuinen vapaaehtoisten ryhmä, jonka tavoitteena on tehdä Grampsista voimakas samalla kun se on helppokäyttöinen.

Verkkosivusto

Cyndi's List

Kattava, luokiteltu ja ristiinviitattu luettelo linkeistä, jotka ohjaavat sinut online-sukututkimussivustoille.

Cyndi's List on ollut luotettava sukututkimussivusto yli 25 vuoden ajan. Cyndi's List on ilmainen kaikkien käytettäväksi, ja se on tarkoitettu lähtökohtasi verkkoa tutkiessasi.

Verkkosivusto