JawikNor

About

Slægtsforskning: Databasen er baseret på GRAMPS software og TNG, THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING hvor tilmeldingen finder sted.

Du har som nævnt ikke adgang til at tilmelde dig denne. Det er kun administratoren, der registrerer, hvis vi er ikke enig i andet med dig. Og sådan undgår vi, at der opstår fejl. Erfaringen gennem flere år med slægtsforskning har vist os, at brug af kommercielle databaser fører til fejl. Nogle gange kan oplysninger fra disse være nyttige, hvis oplysningerne refererer til offentlige kilder. Kopiering mellem private hjemmesider kan forårsage fejl som f.eks udbreder sig som en sandhed, og hvor kilden til informationen mangler.

For at du kan få det bedste udbytte af vores database, er din mobiltelefon ikke god nok. Du får de bedste resultater via en større computerskærm, såsom et tv / computerskærm med internetadgang.

THE NEXT GENERATION OF GENEALOGY SITEBUILDING

TNG er en effektiv måde at administrere og vise dit stamtræ på din egen hjemmeside, uden de hundredvis af HTML-siderne får du med andre programmer. Alt du behøver er en hjemmeside, dine data og TNG!

Websted

Bluefish

Bluefish er en kraftfuld editor rettet mod programmører og webudviklere, med mange muligheder skrive websider, scripts og programmeringskode. Bluefish understøtter mange programmerings- og opmærkningssprog. Se Funktioner for at få et omfattende overblik, tag et kig på skærmbillederne, eller download det med det samme. Bluefish er et open source-udviklingsprojekt, udgivet under GNU GPL-licensen.
Bluefish er en multi-platform applikation, der kører på de fleste desktop-operativsystemer, inklusive Linux, FreeBSD, MacOS-X, Windows, OpenBSD og Solaris.

Nettsted

Topola

Topola Genealogy er en slægtstræfremviser, der giver dig mulighed for at gennemse strukturen af ​​dit slægtstræ. Hvis du har dine egne Gedcom-filer på din "computer", kan du bruge Topola til at vise disse. Når du åbner Topola, skal du bruge "Åbn fil" øverst til venstre, som igen åbner linket til den til stede på din lokale computer, hvor du har gemt Gedcom.ged-filerne. I samme menu får du flere muligheder for at bruge Topola- og Gedcom.ged-filer.

Nettsted

Gramps

Gramps er en softwarepakke designet til slægtsforskning. Selvom Gramps kan ligne andre Slægtsforskningsprogrammer giver Gramps nogle unikke og kraftfulde egenskaber.

Gramps er lavet af slægtsforskere til slægtsforskere, organiseret i Gramps-projektet. Gramps er et program som er baseret på åben kildekode, hvilket betyder, at du frit kan kopiere den og distribuere den til hvem som helst. Den er skabt og vedligeholdt af en verdensomspændende gruppe af frivillige, som har til formål at gøre Gramps kraftfuld samtidig med at den er nem at bruge.

Nettsted

Cyndi's List

En omfattende, kategoriseret og krydsreferenceliste over links, der henviser dig til online-slægtsforskningswebsteder.

Cyndi's List har været et pålideligt slægtsforskningswebsted i mere end 25 år. Cyndi's List er gratis for alle at bruge, og det er meningen, at det skal være dit udgangspunkt, når du undersøger nettet.

Website